, 250 m2

Lokacija nije dostupna.
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija

Lokacija nije dostupna.
Cijena
Cijena na upit
Status:
Prodaja
Površina:
250 m2
Broj soba:
4
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

U ponudi su dva luksuzna dvoetažna stana s dva garažna mjesta, bazenom i jacuzzijem.
Objekt je napravljen u stilu stare dalmatinske kuće koncipiran kao dvije zasebne cjeline te se prodaju kao takve, svaka po cca. 250 m2 ukupne neto površine stana i pripadajućih dijelova. Objekt je odmah useljiv.

Lokacija:
Objekat je smješten na atraktivnoj i mirnoj lokaciji, 4 km od mora, staro selo Tučepi s prekrasnim pogledom na more i otoke. Današnji Tučepi jače su se razvili šezdesetih godina, kada je počela gradnja kuća u zaseoku Kraj na obali.
U Tučepima se nalazi marina za ribarske i turističke brodove i jahte. Tučepi su poznati po najdužoj plaži na Makarskoj Rivijeri (više od 3 km) uz koju se nalazi prekrasna šetnica u aleji borova. Nogometno igralište s nekoliko manjih terena, teniski centar Slatina sa pet igrališta, te mnogobrojni ugostiteljski objekti pridonose bogatoj turističkoj ponudi Tučepa, koji iz godine u godinu dobivaju ugledne nagrade za visoku kvalitetu svojih ugostiteljskih i turističkih usluga i uređenje mjesta.

Standard:
Svaka stambena jedinica je samostalna sa svim instalacijama. Priključak za fiksne telefone, satelitsku tv, Internet i protuprovalni sistem te video nadzor s četiri kamere sa mogućnošću nadzora preko Interneta. Obrada stubišta izvedena je od kamena s otoka Brača (mramor) koji je postavljen u cementnom malteru a korišten je i u dnevnom boravku i hodnicima. Stubišna ograda je izvedena je od kovane ograde luksuznije izvedbe. U obje stambene jedinice unutrašnja sobna vrata su jednokrilna (zemlja podrijetla Italija), wenge boje s okvirom koji je ukrašen lajsnama. Na vratima je srebrena - mat kvaka luksuznije izvedbe.
U spavaćim sobama je postavljen parket HARO u boji wenge. U dnevnim sobama se nalaze kamini izvedeni od kamena. U kupatilima, WC – ima i kuhinjama postavljene su podne i zidne keramičke pločice I klase (zemlja porjekla Italija) sa masažnim kadama KOLPA SAN i sanitarnim elementima tip HATRIA sa baterijama za toplu i hladnu vodu (baterije PAFFONE).
U svakoj stambenoj jedinici su obezbjeđeni priključci za perilicu rublja i perilicu posuđa sa postavljenim kuhinjskim elementima. Unutarnji zidovi stambenih jedinica su gletani ili fino ožbukani ovisno o podlozi te obojeni bijelom bojom. Svaka jedinica ima instaliranu klimatizaciju u svim prostorijama marke MITSUBISHI (grijanje – hlađenje). U svim prostorijama koje su popločane kamenom uključujući kupatila je postavljeno podno grijanje.

Garažna vrata su ALU izvedbe sa daljinskim sustavom otvaranja. Na ulazu u dvorišni prostor objekta je kovana ograda s kojom se također upravlja putem daljinskog upravljača. Na zajedničkom prostoru objekta nalazi se zajednički bazen sa sustavom masaže i vodenim slapom. Pokraj bazena postavljen je jacuzzi za četiri osobe. U sklopu zajedničke terase nalazi se kameni komin (roštilj) s kamenim stolom i klupama za objedovanje. Na prostoru gdje su smješteni komin i stol izvedena je čelična nadstrešnica pored koje je zasađeno bilje za stvaranje prirodnog hlada.

Pogodnosti

  • Klima (A/C)
  • Balkon
  • Podrum
  • Kablovska
  • Garaža
  • Ostava
  • Vodovod
  • Struja
  • Kanalizacija

Lokacija na mapi