Adaptiran dvosoban stan, Dolac Malta

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija

 Sarajevo, 71 000
Cijena
115,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
54 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 54m2 na 11. spratu stambene zgrade u naselju Dolac Malta. Zahvaljujući dvostranoj orijentaciji (Sjever-Istok), funkcionalnom rasporedu prostorija i prozračnosti istih, osiguran je ugodan boravak u stanu.

Adaptacija stana je izvršena je 2005. godine i tom prilikom je postavljena nova vanjska PVC stolarija, adaptirano je kupatilo, promijenjene su vodovodne instalacije, keramičke pločice kao i sanitarni elementi. Parket je brušen i lakiran, a u kuhinji i predsoblju su također postavljene nove keramičke pločice. Ugrađeni su automatski osigurači, opremljena je kuhinja sa svim elementima i uređajima te su ugrađeni plakari u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Protuprovalna ulazna vrata su postavljena 2012. godine.

Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina se redovno održava, a ista je pozicionirana u mirnom dijelu naselja Dolac Malta, u neposrednoj blizini osnovne škole kao i drugih sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

Stan se prodaje sa kompletnim namještajem od čega je važno spomenuti ugradbenu kuhinju sa svim uređajima, plakare u spavaćoj sobi i dnevnom boravku te ugaonu garnituru u dnevnom boravku.

Lokacija:
Stan se nalazi na 11. spratu stambene zgrade u ulici Marka Marulića, naselje Dolac Malta.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 400 metara nalaze: veliki tržni centri “Super Konzum”, “Bingo”, “Robot” i supermarket “Hoše komerc”, Hitna pomoć, Pošta, mnogobrojni ugostiteljski objekti, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, Vilsonovo šetalište, itd.

Osnovna škola “Malta” nalazi se unutar naselja na cca 1 minut lagane šetnje, a važno je naglasiti da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

Sadržaj:
Iz predsoblja se pristupa svim prostorijama. Lijevo iz predsoblja nalazi se kupatilo, dok je desno kuhinja. Spavaća soba i dnevni boravak smješteni su nasuprot ulaznih vrata, a pristup lođi omogućen je iz dnevnog boravka.

Standard:
Centralno grijanje toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Protuprovalna ulazna vrata. Interfon. Lift. Lođa

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Lift
  • Kablovska
  • Blindirana vrata
  • Ostava
  • Aktivna telefonska linija
  • Interfon
  • Kanalizacija
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi