APARTMANI BJELAŠNICA – Apartmani „Bijela kuća“

 Trnovo, 71 220
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Babin Do
 Trnovo, 71 220
Cijena
2,900.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
50 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

Na prodaju su apartmani površine od 42m2 do 86m2, a koji se nalaze u sklopu objekta „Bijela Kuća“ koji je trenutno u fazi izgradnje, a nalazi se u mjestu Babin Do, na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici. Objekat je primarno pozicioniran sjeverozapadno, na način da je pogled usmjeren prema cijelom nasleju Babin Do što ga čini jednim od najbolje pozicioniranih objekata na planini. Sastoji se od ukupno 22 apartmana, raspoređenih na četiri etaže. Kraj radova na gradnji objekta “Bijela Kuća“ je planiran za septembar 2018 godine.

Na suterenskoj etaži se nalaze garažna mjesta i ostave/skijašnice, te četiri apartmana pozicionirana prema naselju. Obzirom da se objekat gradi u dva nivoa, apartmani koji nose oznaku suterena su u stvarnosti na visini prizemlje ili prvog sprata. Svaki apartman posjeduje ostavu već uključenu u kvadraturu apartmana po koeficijentu 0,75% i svaki apartman posjeduje mogućnost kupovine garažnog mjesta u suterenu objekta. Na prizemnoj etaži ali i na sljedeće dvije (prvi sprat i mansarda) je smješteno po šest apartmana.

Predviđeno je da se svi apartmani griju na plinsko etažno grijanje, ali i da svaki od apartmana posjeduje kamin u dnevnom boravku. Predviđena je ugradnja kvalitetne unutrašnje drvene stolarije i PVC vanjske stolarije obložene aluminijskim maskama, kao najbolje kvalitetno i dugoročno rješenje koje uzrokuje minimalna ulaganja u održavanje.

Svi apartmani se prodaju po cijeni 2.900KM/m2 sa uračunatim PDVom.
Sva garžana mjesta se prodaju po cijeni od 19.000KM sa uračunatim PDVom

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Kamin. Vanjska PVC stolarija obložena aluminijskim maskama. Unutrašjna drvena stolarija. Parket u sobama, trpezariji i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i lođi. Blinda ulazna vrata. Interfon. Lift. Ostava/skijašnica u suteresnkoj etaži.

Lokacija:
Objekat „Bijela kuća“ se nalazi u mjestu Babin Do, na Bjelašnici. Pozicioniran je u trenutno najatraktivnijem dijelu naselja, samo 300m od hotela „Maršal“ ali sa pogledom prema hotelu „Han“ i drugim novoizgrađenim objektima smještenim u sami centarmjesta Babin Do. Obzirom da je smješten tačno iznad ostalih objekata, a ispod borove šume, sve sa prelijepim pogledom, zaista predstavlja oazu mira i uživanja, fantastičnu lokaciju za odmor tokom bilo kojeg perioda godine i dovoljno blizu za ponijeti sportsku opremu bez pomoći vozila bilo koje vrste.

Pogodnosti

  • Internet
  • Balkon
  • Blindirana vrata
  • Uknjiženo/ZK
  • Ostava
  • Vodovod
  • Struja
  • Kanalizacija
  • Plin
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi