Atraktivan manji poslovni prostor udaljen cca. 50m od “Sebilja”, Baščaršija

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Mula Mustafe Bašeskije
 Sarajevo, 71 000
Cijena
29,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
6 m2
Broj soba:
1
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 6m2 u ulici Mula Mustafe Bašeskije, Opština Stari Grad. Poslovni prostor se nalazi u trznom centru “Nove Daire” a sagradjen je cca. 1991. godine.

Nekretnina je potpuno adaptirana u 2015. godini a tom prilikom su napravljena nova ulazna vrata, obnovljene elektro instalacije a na pod su postavljene kamene ploče. Poslovni prostor posjeduje svoj vlastiti vodomjer.

Ispred samog poslovnog prostora se nalazi i dodatni izlog što može poslužiti za izlaganje proizvoda ili koristiti u neke druge reklamne svrhe.

Lokacija:
Tržni centar Nove Daire u kojem se nalazi poslovni prostor je smješten u srcu Baščaršije. U neposrednoj blizini poslovnog prostora nalaze se svi objekti potrebni za lagodan život a u radiusu od cca. 300m nalaze se skoro sve kulturne i historijske građevine Starog Grada kao i mnoštvo hotela, prodavnica i restorana sa tradicionalnom bosanskom kuhinjom. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini poslovnog prostora, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je prostorija 1.

Standard:
Grijanje na električnu energiju. Drvena vanjska stolarija. Kamene ploče na podovima. Zaštitna rolo vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

Lokacija na mapi