Divna dvospratna kuća s garažom za tri automobila i lijepim dvorištem

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Gazin Han
 Sarajevo, 71 000
Cijena
2,000.00 KM
Status:
Izdavanje
Površina:
200 m2
Broj soba:
4
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

Izdaje se kuća ukupne stambene površine 200m2 s ukupnom površinom bašte i parkinga 100m2. Kuća je jako atraktivna, posjeduje predivnu, veliku terasu, a obzirom da se nalazi na izuzetno mirnoj i sigurnoj lokaciji – idealna je za porodicu.
Na prvi sprat kuće vodi moderno uređeno stubište. Na prvom spratu je smješten izuzetno prostran dnevni boravak s trpezarijom, kuhinja sa potpuno novim ugradbenim elementima, te jako lijepo kupatilo. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu. Na drugom spratu su tri spavaće sobe, još jedno kupatilo s jacuzzijem, predsoblje i balkon. Tavan kuće zauzima površinu 80m2 i može se lako preurediti u dodatni stambeni prostor. Kuća je južno orijentisana, tako da je tokom dana puna svjetlosti i izuzetno prozračna. U sklopu kuće je i garaža za tri automobila, parking za dva automobila, te uredno manje dvorište. Lokacija na kojoj je kuća smještena je udaljena 10-tak minuta vožnje od centra grada.

Lokacija:
Kuća se nalazi u naselju Gazin Han (iznad Vratnika), na manje od 10 minuta vožnje do centra grada.

Sadržaj:
Prizemlje: velika garaža
Prvi sprat: dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, predsoblje i terasa.
Drugi sprat: tri spavaće sobe, kupatilo, predsoblje i balkon.

Standard:
Etažno grijanje na plin. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Kvalitetni novi parketi u dnevnoj sobi, trpezariji, predsobljima i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kupatilima. Jacuzzi. Kablovska TV. Internet. Telefon. Garaža za tri automobila. Parking za dva automobila. Velika terasa i balkon. Dvorište.

Pogodnosti

  • Balkon
  • Podrum
  • Garaža

Lokacija na mapi