Djelimično adaptiran četverosoban stan sa balkonom i dva kupatila, naselje Dobrinja 1

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Oslobodilaca Sarajeva
 Sarajevo, 71 000
Cijena
120,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
84 m2
Broj soba:
4
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan površine 84 m2 na 4. spratu stambene zgrade u naselju Dobrinja 1. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je izgrađena 1982. godine korištenjem kvalitetnih materijala u svim fazama izgradnje. Djelimična adaptacija stana je izvršena 2009. godine prilikom čega je izvršena izmjena vodovodnih instalacija u oba kupatila, postavljeni su novi sanitarni elementi i nove keramičke pločice. U cilju dobijanja dodatne sigurnosti, ugrađena su i kvalitetna   protuprovalna ulazna vrata. Postojeći parket je, u svim prostorijama gdje se nalazi, brušen i lakiran.

Ostali dio nekretnine se nalazi u izvornom stanju, tako da je budućim vlasnicima ostavljena mogućnost adaptacije u skladu sa vlastitim preferencijama. Zahvaljujući svojoj trostranoj orijentaciji (Jug-Istok-Zapad), nekretnina je izrazito svijetla i prozračna.

Ostale istaknute karakteristike stana su odličan raaspored prostorija i prostran balkon. U suterenu zgrade se nalazi zasebna podrumska prostorija površine cca 4m2. Zajednički parking prostor je pozicioniran u neposrednoj blizini zgrade, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade u ulici Oslobodilaca Sarajeva, naselje Dobrinja 1.
Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 200 metara nalaze: tržni centar Konzum, apoteke, pošta, banke,šetalište itd.

Lokacija je odlično povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže trolejbusko stajalište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta. Ispred stambene zgrade se nalazi zajednički parking prostor.

Sadržaj:
Nasuprot ulaznim vratima iz predsoblja su trpezarija i dnevni boravak. Kuhinja je sa lijeve strane iz trpezarije. Dvije spavaće sobe i kupatilo imaju pristup iz degažmana koji se nalazi sa desne strane iz dnevnog boravka. Treća spavaća soba i drugo kupatilo imaju pristup iz drugog degažmana. Ostava je sa lijeve strane iz kuhinje. Pristup balkonu je sa lijeve strane iz dnevnog boravka ili ravno iz kuhinje.

Standard:
Centralno grijanje - Toplane. Gusani radijatori. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parketi u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i na balkonu. Vinas podloga u predsoblju i degažmanima. Interfon. Automatski osigurači. Protuprovalna ulazna vrata. Kablovska TV. Podrum. Balkon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Balkon
  • Podrum
  • Ostava

Lokacija na mapi