Dvosoban apartman sa balkonom, Bjelašnica

Lokacija nije dostupna.
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija

Lokacija nije dostupna.
Cijena
139,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
49 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban apartman površine 49 m2 na mansardi stambene zgrade s liftom na Bjelašnici.

Pristup apartmanu omogućen je liftom kroz prizemnu garažu ili na glavni ulaz sa druge strane zgrade. Kompleks u kojem se nalazi apartman je smješten neposredno uz skijaške staze, Babin Do i vrh Bjelašnice, prema kojem se sa balkona apartmana pruža fantastičan pogled (Jugozapad).

Spoj prvoklasnih materijala, savremene tehnologije gradnje i prirodno okruženje čine boravak u apartmanu veoma ugodnim tokom cijele godine.
Moguća je kupovina ostave u sklopu zgrade i garažnog mjesta koje se nalazi u neposrednoj blizini zgrade.

Lokacija:
Apartman se nalazi na mansardi apartmanske zgrade na Babinom Dolu, Bjelašnica. Nadmorska visina lokacije od 1.300 m pruža idealan planinski ugođaj svim rekreativcima i zaljubljenicima prirode u zimskom i ljetnom periodu.

Bjelašnica je ljeti prekrivena zelenom gustom travom, a zimi i do 3 metra visokim snijegom. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji upotpunjuju ugođaj po kojem je Bjelašnica poznata.

Zgrada u kojoj se nalazi apartman je udaljena cca 25 km od centralnog dijela Sarajeva. Obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina i turistički atraktivna lokacija, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih posjetitelja, kojima se pruža mništvo sadražaja za rekreaciju i relaksaciju.

Sadržaj:
Dnevni boravak i kuhinja su sa lijeve strane iz predsblja. Spavaća soba je nasuprot ulaznim vratima iz predsoblja. Kupatilo je sa desne strane iz predsoblja. Pristup balkonu je iz dnevnog boravka.

Standard:
Etažno grijanje na plin („Viessmann“). ALU radijatori („Brugman“). Vanjska ALU stolarija presvučena PVC-om („Shüco“). LOW-E stakla. Unutrašnja drvena stolarija.Hrastov parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Sanitarije „Hatria“i „Kolpa-san“. Inox ograda i granitni pod na balkonu. Video interfon. CATV. Telefonska instalacija.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Pogodnosti

  • Balkon
  • Lift
  • Parking
  • Kablovska
  • Blindirana vrata
  • Interfon
  • Kanalizacija
  • Plin
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi