Dvosoban stan, Grbavica

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Zagrebačka
 Sarajevo, 71 000
Cijena
137,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
62 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 61,5 m2 na četvrtom spratu stambene zgrade u naselju Grbavica.

Stan karakteriše funkcionalan i praktičan raspored prostorija a posebno je važno naglasiti da stan ima i balkon i lođu na koje se izlazi iz dnevnog boravka i iz kuhinje. Dvostrana orijentacija (Jug – Sjever) daje stanu dovoljno prirodnog svjetla i prozračnosti u toku dana te ga čini ugodnim za boravak.

2010. godine izvršeno je renoviranje stana i tom prilikom su izmijenjene elektro instalacije i postavljeni novi automatski osigurači. U kupatilu su također položene nove vodovodne i odvodne instalacije te postavljene nove keramičke pločice. Prije dvije godine postojeći parketi su brušeni i lakirani a tom prilikom je postavljena i nova unutrašnja stolarija.

Veoma je bitno napomenuti da postoji mogućnost dobijanja dodatne spavaće sobe i to na način da se kuhinja napravi u postojećoj spavaćoj sobi koja bi se pretvorila u dnevni boravak i kuhinju. Trenutačna pozicija kuhinje i trpezarije postala bi manja dječija soba sa izlazom na lođu.

Zgrada u kojoj se nalazi stan ima pet spratova, a lokaciju na kojoj se nalazi nekretnina karakterišu mnogobrojne zelene površine i igrališta za djecu, dosta parking prostora za stanare i mnoštvo drugih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja.

Lokacija:
Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Zagrebačka, naselje Grbavica. Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih rezidencijalnih naselja u gradu Sarajevu. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina velikog broja sadržaja potrebnih za ugodan način življenja.

U neposrednoj blizini se nalaze Vilsonovo šetalište, pijaca, vrtić, Osnovne škole, Srednja škola, Šumarski fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Mašinski fakultet, te brojni drugi sadržaji koji doprinose kvalitetu ove lokacije.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je trolejbusko stajalište udaljeno samo 100m od zgrade.

Sadržaj:
Svim prostorijama se pristupa iz predsoblja. Na desnoj strani se nalazi kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na lođu a odmah do je spavaća soba. Ravno iz predsoblja se ide u kupatilo a na lijevoj strani je dnevni boravak sa izlazom na balkon.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, predsoblju i kuhinji sa trpezarijom. Keramičke pločice u kupatilu. Automatski osigurači. Sigurosna vrata. Interfon. Balkon. Lođa.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Balkon

Lokacija na mapi