Dvosoban stan sa balkonom, Dobrinja 3

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Trg Sarajevske Olimpijade
 Sarajevo, 71 000
Cijena
69,900.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
52 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 52 m2 na 4. spratu stambene zgrade u naselju Dobrinja 3. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1984. godine uz korištenje kvalitetnih građevinskih materijala. Izuzev instaliranja klima uređaja 2012. godine i redovitog održavanja, u nekretninu nije bilo drugih adaptacija, tako da je ostavljena mogućnost budućim kupcima da istu izvrše u skladu sa vlastitim preferencijama.

Istaknute karakteristike stana su južna orijentacija sa lijepim pogledom na naselje, odličan raspored prostorija, prostran balkon i kvalitetna gradnja sa dekorativnom, fasadnom ciglom. Stan je izuzetno svijetao i topao, zahvaljujući odličnoj termo-izolaciji, sistemu centralnog grijanja i gusanim radijatorima.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Veći zajednički parking prostor za stanare se nalazi cca 50 m od zgrade.
Zgrada u kojoj se nalazi stan nema lift.

Lokacija:
Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade u ulici Trg Sarajevske Olimpijade, naselje Dobrinja 3. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja.

U radijusu od samo 200 metara se nalaze: Dobrinjska Gimnazija, obdanište, šetalište, apoteka, ambulanta, banke, pošta itd. Iza zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i velikim parkingom.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata se nalazi predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku, ravno spavaćoj sobi, na lijevo kupatilu, kuhinji i trpezariji. Iz kuhinje i trpezarije ravno se izlazi na balkon.

Standard:
Centralno grijanje – Toplane. Gusani radijatori. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Vinas podloga u kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i na balkonu. Klima uređaj. Kablovska TV u zgradi. Interfon. Podrum.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Klima (A/C)
  • Balkon
  • Podrum
  • Parking
  • Kablovska
  • Kanalizacija
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi