Ekskluzivan stambeno-poslovni objekat na Stupu

 Ilidža, 71 210
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Džemala Bijedića
 Ilidža, 71 210
Cijena
13,000.00 KM
Status:
Izdavanje
Površina:
1000 m2
Broj soba:
11
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

Izdaje se eksluzivan stambeno-poslovni objekat površine cca.1000m2. Objekat S+P+2+PT je završen 2009. godine. Sastoji se iz suterena sa velikom garažom, prizemlja u kojem je smješten višenamjenski poslovni prostor sa velikim staklenim portalima i 3 (tri) eksluzivne stambene jedinice na svakom spratu sa zasebnim stubištem. Pri samoj gradnji objekta, kao i unutrašnjem uređenju korišteni su najkvalitetniji građevinski materijali i najmoderniji elementi poput vanjske PVC i unutrašnje drvene stolarije, hrastovog parketa prve klase, kuhinje, trpezarije, kupatila i hodnika popločanog „tau“ keramičkim pločicama i dr.. Svi prostori su klimatizirani sa zasebnim klima uređajima. Objekat posjeduje video-interfon, alarm, daljinski pokretanu kliznu kapiju i ugrađene instalacije za video nadzor objekta. Garaža, koja se nalazi u suterenu objekta, je povezana stubištem sa poslovnim i stambenim dijelom i ima kapacitet parking mjesta za cca. 6 - 7 vozila u zavisnosti od njihovih dimenzija. Objekat se nalazi na izuzetno atraktivnoj poslovno-rezidencijalnoj lokaciji uz samo raskršće u naselju Stup, a opet dovoljno izolovan od buke glavne saobraćajnice. Ukoliko želite svoje poslovno-rezidencijalne potrebe uokviriti u jednom, vrhunskom, reprezentativnom i prepoznatljivom, životno-radnom prostoru, onda je ovo idealna i jednistvena prilika za Vas.

Lokacija:
Objekat se nalazi u ulici Džemala Bijedića u naselju Stup na izuzetno atraktivnoj poslovno-rezidencijalnoj lokaciji u neposrednoj blizini raskršća kod „Energoinvesta“ na Stupu.

Sadržaj:
Suteren - garaža i poslovni prostor (gabarita 12,10m x 14,00m) jedna prostorija, kupatilo, dva toaleta i ostava.
I sprat – (gabarita 14,80m x 19,05m) dnevni boravak s kaminom, kuhinja i trpezarija, tri spavaće sobe, dva kupatila, hodnik, dva zatvorena zimska balkona sa grijanjem koji služe kao zimska bašta i jedan otvoreni balkon.

II sprat – (gabarita 14,80m x 19,05m) dnevni boravak s kaminom, kuhinja i trpezarija, tri spavaće sobe, dva kupatila, hodnik, dva zatvorena zimska balkona sa grijanjem, koji služe kao zimska bašta i jedan otvoreni balkon.

Potkrovlje – (gabarita 14,80m x 19,05m) dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i trpezarija, dvije spavaće sobe, kupatilo i hodnik.

Standard:
Etažno plinsko grijanje sa najsavremenijim „Vissman“ bojlerima. U poslovnom prostoru unutarnja i vanjska aluminijska stolarija. Tau keramika na podovima. Klima uređaj renomiranog proizvođača „York“. Hrastov parket (dužica) prve klase u sobama na prvom i drugom spratu. Ariš dužica prve klase u potkrovlju. Tau keramika u kuhinji, trpezariji, hodnicima i kupatilu. Mermerni kamen sa inox ogradama na stubištu. Sva unutarnja vrhunska drvena stolarija sa metalnim dizajnerskim štekama. Vanjska PVC (trolamelni system) stolarija. Kompletan objekat je obložen 10cm stiropor termo-izolacijom, a građen je najkvalitetnijim građevinskim materijalima.
Video-interfon. Alarm. Daljinsko upravljanje kapijom. Ugrađene instalacije za video nadzor. Posjed je ograđen pocinčanom kovanom ogradom, stubovi ograde osvijetljeni ugrađenim lampama, dok je cjelokupan objekat osvijetljen reflektorima, koji pored sigurnosne imaju i izuzetnu estetsku vrijednost.

Pogodnosti

  • Balkon
  • Podrum
  • Garaža
  • Ostava

Lokacija na mapi