Kuća od fasadne cigle, Podhrastovi

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Bardakčije
 Sarajevo, 71 000
Cijena
400,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
327 m2
Broj soba:
5
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kuća sa površinom od cca. 200m2 stambenog prostora (1+MA) te  cca. 100m2 poslovnog prostora u roh-bau stanju (Pr) i dvije garaže ukupne površine cca. 27m2.

Predmetna nekretnina se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, četiri spavaće sobe, dva kupatila, predsoblja, degažmana, balkona i velike terase (cca. 40m2).

Kuća je izgrađena 2000. godine i odmah je useljiva. Prilikom gradnje utrošeni su visokokvalitetni materijali, a velika pažnja posvećena je energetskoj efikasnosti pa je na fasadu ugrađena termo izolacija 15cm te bijela fasadna cigla. Također, postavljena je vanjska pvc stolarija sa 6 komora i troslojnim staklom visoke energetske efikasnosti, dok je u dnevnom boravku i spavaćim sobama postavljen bukov parket debiljine 30mm što omogućava ugodan boravak u stambenom dijelu kuće.

Veoma je bitno napomenuti da su prilikom projektovanja kuće, u obzir uzeti najnoviji trendovi unutrašnjeg uređenja i rasporeda prostorija. Upravo ta činjenica je rezultirala da dnevno-boravišni dio bude odvojen od spavaćeg dijela nekretnine. Budući vlasnici na raspolaganju imaju open-space koncept dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, a putem velikih staklenih kliznih portala omogućen je izlaz na prostranu terasu. Zadnji sprat kuće rezervisan je za spavaće sobe sa kupatilom, degažmanom i balkonom.

U prizemnoj etaži, gdje je visina stropa 3,9 m, postoji mogućnost da se organizuje poslovna djelatnost, kao i da se opremi za stambene svrhe. Ispred objekta nalaze se dvije prostrane garaže sa rolo vratima, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Bardakčije, Opština Centar, a smještena je u veoma mirnom i sunčanom naselju, izolovanom od gradske buke, a ipak na svega 10 minuta pješačkog hoda od najužeg centra grada.

Sadržaj:
Prizemlje: Dvije garaže sa rolo vratima.
Prvi sprat: Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, predsoblje, terasa.
Potkrovlje: Tri spavaće sobe, kupatilo, degažman, balkon.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Električno grijanje. Vanjska stolarija pvc. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Alarm. Telefonske linije. Kablovska TV. Internet. Dvije  garaže.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Balkon
  • Garaža
  • Terasa
  • Alarm

Lokacija na mapi