Manja kuća sa dvorištem nedaleko od Sebilja, Baščaršija. Potrebna adaptacija!

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Prijepoljčeva
 Sarajevo, 71 000
Cijena
120,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
70 m2
Broj soba:
3
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manja kuća (P+1) površine cca. 70m2 na parceli ukupne površine 140m2, ulica Prijepoljčeva, uz samu Baščaršiju, Opština Stari Grad. Stambeni objekat je sagrađen 1971. godine.

Izuzev redovnog održavanja i par djelimičnih adaptacija, u predmetnu nekretninu nije bilo značajnijeg ulaganja tako da budući vlasnik ima odličnu polaznu tačku za pretvaranje nekretnine u proizvod, idealno prilagođen njegovim potrebama. Prednost ove nekretnine je ta što nudi dva opcije za novog vlasnika i to:
- ostavljanje objekta u postojećem stanju uz adaptaciju
ili
- rušenje objekta i gradnja novog uz pribavljanje odgovarajućih saglasnosti za izvođenje navedenog zahvata

Nekretnini je omogućen samo direktni pješački prilaz. Automobilom se može prići cca. 4m od kapije kuće, a parkiranje je moguće u neposrednoj blizini objekta, uz ulicu.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Prijepoljčeva, Opština Stari Grad. U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se svi objekti potrebni za lagodan život a u radiusu od cca. 500m nalaze se skoro sve kulturne i historijske građevine Starog Grada kao i mnoštvo hotela, prodavnica i restorana sa tradicionalnom bosanskom kuhinjom. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stana, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Etaža 1 – dnevni boravak, kuhinja, predsoblje i kupatilo
Etaža 2 – predsoblje, spavaća soba 1, spavaća soba 2, balkon

Standard:
Grijanje na plinske peći. Drvena vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Drvene grede međuspratna konstrukcija. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Balkon
  • Podrum

Lokacija na mapi