Multifunkcionalan poslovni prostor na Marijin Dvoru

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Vrazova
 Sarajevo, 71 000
Cijena
199,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
71 m2
Broj soba:
3
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor u suterenu stambeno-poslovne zgrade površine 71m2 u ulici Vrazova, Marijin Dvor. Nekretnina je temeljno i kvalitetno adaptirana 2012. godine a tom prilikom su adaptirani podovi, kompletne elektro i vodovodne instalacije, kupatilo, svi zidovi kako u samoj nekretnini tako i na stubištu i hodniku kroz koji se pristupa nekretnini te postavljena nova kvalitetna blindirana vrata vrata.

Zbog svoje lokacije, rasporeda prostorija i kvaliteta adaptacije nekretninu karakteriše multifunkcionalnost a novom vlasniku se otvara mogućnost korištenja nekretnine kao kancelarijski prostor, fotokopirnica, advokatski ured, ugostiteljski objekat.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u suterenu stambeno-poslovne zgrade smještene na uglu ulica Vrazova i Titova, u centru grada. U neposrednoj blizini nekretnine se nalaze mnoge obrazovne i kulturne ustanove, trgovinski centri (Alta, Importanne, Sarajevo City Center) državne institucije, stajališta javnog gradskog saobraćaja, sportsko rekreacioni centri, što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji i uvećava njen poslovni potencijal.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je prostorija 2 iz koje se lijevo pristupa toaletu a desno prostoriji 3. Prostoriji 1 se pristupa ravno iz prostorije 3.

Standard:
Postavljene instalacije za plinsko etažno grijanje. Zaseban vodomjer. Keramičke pločice u svim prostorijama i toaletu. Automatski osigurači.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 

Pogodnosti

  • Internet
  • Interfon
  • Vodovod
  • Struja
  • Plin
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi