NOVOGRADNJA POFALIĆI! Trosoban stan sa lođom, Stan S2

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Humska
 Sarajevo, 71 000
Cijena
120,900.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
62 m2
Broj soba:
3
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

Prodaje se trosoban stan površine 62m2, a koji se nalazi usklopu Stambeno-poslovnog objekta Pofalići, oznaka: stan S2. Ovaj stan se nalazi na trećem spratu, pored dnevnog boravka, posjeduje još dvije spavaće sobe, te lođu pozicioniranu dužinom cijelog stana, a sa koje se pruža najljepši pogled iz zgrade. Stan ima perdviđene prostore za ugradbene plakare unutar predsoblja, što ga u kombinaciji sa brojem prostorija, kvadraturom i dobrom dispozicijom istih čini vrlo praktičnim i funkcionalnim.

Istaknuta cijena uključuje PDV!
Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta i to po cijeni od 1.000KM sa uračunatim PDVom!

Stambeno-poslovni objekat Pofalići se sastoji od suterenskog dijela, koji čine devet garažnih mjesta i poslovni prostor, te prizemlja, dva sprata i mansarde, gdje je raspoređeno dvanaest stambenih jedinica, a svaku etažu čine tri trosobna stana. Radi se o manjoj stambenoj zgradi, projektovanoj da izgleda kao „urbana vila“ sa liftom, koji polazi od suterenske etaže. Svaki stan posjeduje klima uređaj i vanjske roletne, a u stanovima su ugrađeni video interfoni.

Tokom projektovanja se naročito vodilo računa o poštovanju okoline, te su visina zgrade, njene boje, materijali i izgled generalno, prilagođeni izgledu naselja na vrlo lijep i moderan način. Svojom formom i primijenjenim materijalima, ovaj objekat doprinio je da se izgled ove mikrolokacije promijeni prema bolje, a sve u duhu vremena u kojem objekat nastaje.

Svi stanovi u zgradi su trosobni, primarno južno orjentisani i imaju balkone/lođe, odnosno terase (prizemna etaža). Ova zgrada je građena da predstavlja ekonomični način stanovanja. Svi stanovi se griju na električnu energiju, putem konvektora. Postavljena je PVC vanjska stolarija sa troslojnim staklima i drvena unutrašnja, dok su podovi obloženi hrastovim parketom.

Lokacija:
Stambeno-poslovni objekat Pofalići se nalazi u ulici Humska, u naselju Pofalići. Samo par minuta lagane šetnje ovaj objekat dijeli od Fabrike duhana, a na ovaj način mu je moguće pristupiti stepenicama koje skraćuju put kroz naselje. Kolski pristup se obavlja Humskom ulicom, a po kilometraži je za cca. 300m duži od pješačkog pristupa. Objekat je samo 800m udaljen od glavne saobraćajnice, odnosno podvožnjaka kod Fabrike duhana.

Link na oglas: https://www.metropolanekretnine.ba/oglas/novogradnja-pofalici-trosoban-stan-sa-lodom-stan-s2/
Više informacija možete dobiti ukoliko pozovete našeg Agenta

METROPOLA NEKRETNINE d.o.o. Sarajevo

Agent: Samir Pilav
samir@metropolanekretnine.ba
mob.: +387 61 481 889
tel/fax: +387 33 956 333
www.metropolanekretnine.ba
FACEBOOK FAN PAGE

Pogodnosti

 • Internet
 • Klima (A/C)
 • Balkon
 • Lift
 • Kablovska
 • Blindirana vrata
 • Uknjiženo/ZK
 • Interfon
 • Vodovod
 • Struja
 • Kanalizacija
 • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi