Novoizgrađena i prostrana kuća na idealnoj lokaciji, Ciglane

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Gorica
 Sarajevo, 71 000
Cijena
Cijena na upit
Status:
Izdavanje
Površina:
320 m2
Broj soba:
7
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

Izdaje se novoizgrađena, četveroetažna, moderno uređena kuća ukupne stambene površine 320m2 na odličnoj lokaciji.
Stambeni prostor karakterizira veoma dobra dispozicija prostorija i visok kvalitet gradnje.
Nekretnina sadrži prizemlje i tri sprata. U prizemlju su dvije prostorije (jedna veoma prostrana) i kupatilo. Na prvom spratu se nalazi veliki dnevni boravak sa veoma lijepo ukomponovanim trpezarijskim dijelom i kuhinjom koja je potpuno opremljena novim namještajem i ugradbenim kuhinjskim elementima. Na istom spratu se nalazi još jedno kupatilo. Na drugi sprat, gdje su smještene tri spavaće sobe, kupatilo i predsoblje vodi kvalitetno uređeno stepenište. Druga etaža ima pristup veoma šarmantnom balkonu s kojeg se pruža divan pogled na Ciglane i Koševo. Na trećem spratu se nalazi samo jedna, izuzetno zanimljivo koncipirana, prostorija koje može poslužiti kao drugi dnevni boravak ili veći privatni office. U ovu atraktivnu ponudu je uključeno i korištenje intimne bašte (cca. 90m2), te privatnog parkinga za 2 automobila u sklopu dvorišta kuće.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Gorica, nadomak Američke ambasade, u mirnom dijelu grada ali isto tako nedaleko od svih glavnih gradskih sadržaja.

Sadržaj:
Prizemlje: dvije prostorije (veća i manja) i kupatilo.
I sprat: veliki dnevni boravak s kuhinjom i trpzarijskim dijelom, kupatilo i predsoblje.
II sprat: tri spavaće sobe, kupatilo i predsoblje.
III sprat: izuzetno prostran i osvjetljen dnevni boravak/office prostor

Standard:
Etažno plinsko grijanje s alternativnim grijanjem na električnu energiju. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Visoko kvalitetan jasenov parket u svim sobama, predsobljima i na stubištu. Dizajnirane kamene pločice u kuhinji. Keramičke pločice u kupatilima. Luksuzna rasvjeta. Kablovska TV. Satelitska TV. Telefon (5 linija, 2 broja). Internet. Jacuzzi u kupatilu. Alarm. Klima. Blindo vrata. Specijalni giteri na vratima. Video nadzor. Mašina za veš. Mašina za suđe.

Pogodnosti

  • Ostava

Lokacija na mapi