Petosoban stan, Marijin Dvor

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Zmaja od Bosne
 Sarajevo, 71 000
Cijena
Cijena na upit
Status:
Prodaja
Površina:
111 m2
Broj soba:
5
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se petosoban stan površine 111m2, na drugom spratu u ulici Zmaja od Bosne, Opština Centar. Stambeni objekat je sagrađen cca. 1930. godine, a pozicioniran je odmah preko puta Zemaljskog muzeja.

Nekretnina je djelimično adaptirana 2010. godine, a tom prilikom je brušen i lakiran parket, adaptirano kupatilo (ugrađena nova PVC stolarija), instalirano plinsko etažno grijanje i urađeni detaljni molerajski radovi. Ostatak stana novi kupac može adaptirati i prilagoditi vlastitim željama i ukusu.

Ono što ovu nekretninu izdvaja od drugih je fantastična lokacija na Marijin Dvoru, koja je u proteklih par godina postala centralna poslovna zona u Sarajevu. Također, obzirom na kvadraturu i dispoziciju prostora, možemo reći i da je multipraktična budući da je novi vlasnici mogu koristiti u svrhu poslovnog prostora (ordinacija, notarski/advokatski uredi, predstavništvo i sl.) ili u stambene svrhe.

Stanari imaju odobrenje za korištenje parking prostora, za cca. 15 automobila, na kontrolisanom parkingu koj se nalazi odmah uz stambeni objekat.

Lokacija:
Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Zmaja od Bosne, Opština Centar. U blizini zgrade nalaze se mnogi poslovno-prodajni prostori, supermarketi, banke, a u radijusu od cca. 400m smješteni su veliki tržni centri (Sarajevo City Center, UNITIC, Alta, BBI, Importanne), Holiday Inn, osnovne i srednje škole, fakulteti, brojni ugostiteljski objekti i restorani, muzeji, sportski centri i dvorane, religijski objekti, Opća bolnica, ambasade, te mnoge državne institucije.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa u sobu 1. Iz sobe 1 je omogućen pristup u sobu 4, sobu 2, sobu 5, ostavu 2, kupatilo i toalet. Iz sobe 2 se pristupa kuhinji, balkonu i sobi 3. Sobi 3 je također omogućen pristup iz sobe 4. Iz sobe 5 se pristupa u garderober/ostavu 1.

Standard:
Plisnko etažno grijanje. Drvena/pvc vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama 1, 2, 3, 4 i u predsoblju. Keramičke pločice u sobi 5, kupatilu, toaletu, kuhinji i garderoberu/ostavi 1. Beton na balkonu i u ostavi 2. Kablovska TV. Interfon. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Balkon

Lokacija na mapi