Poslovni prostor, 126 m2, Marijin dvor

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Đoke Mazalića
 Sarajevo, 71 000
Cijena
450,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
126 m2
Broj soba:
7
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvoetažni poslovni prostor površine 126,05 m2 u prizemlju i suterenu stambeno-poslovne zgrade izgrađene 2007. godine na frekventnoj lokaciji na uglu ulica Valtera Perića i Đoke Mazalića, Marijin dvor.

Nekretnina je 2013. godine kupljena u roh-bau stanju i tom prilikom potpuno adaptirana pri čemu su ugrađene vodovodne i električne instalacije, plinsko etažno grijanje sa Vaillant bojlerom, postavljene su keramičke pločice i sanitarni elementi u oba toaleta, kao i keramičke pločice i kuhinjski elementi u suterenskom dijelu. Poslovne prostorije su pregrađene rigipsanim zidovima i pretvorene u više zasebnih poslovnih prostorija u kojima su postavljeni kvalitetni laminatni podovi, ugrađena je kvalitetna unutrašnja drvena stolarija na svim prolazima, a također je ugrađeni sistemi za klimu, video nadzor i alarmni sistem.
Nekretninu također karakteriše čvrsta vanjska aluminijska stolarija kao i široki portal orijentisan prema ulici.

Poslovni prostor se sastoji od prizemlja površine 64,04 m2 koji sadrži tri poslovne prostorije i toalet, i suterenskog dijela površine 62,01 m2 koji također sadrži tri poslovne prostorije, ostavu i toalet, čineći ukupnu površinu od 126,05 m2.

Parking prostor je dostupan čitavom dužinom ulice, na javnim parking prostorima u okolini zgrade, kao i unutrašnjim parking prostorima tržnih centara koji se nalaze u blizini ovog poslovnog prostora.  

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade smještene na uglu ulica Valtera Perića i Đoke Mazalića, u centru grada. U neposrednoj blizini nekretnine se nalaze mnoge obrazovne i kulturne ustanove, trgovinski centri (Alta, Importanne, Sarajevo City Center) državne institucije, stajališta javnog gradskog saobraćaja, sportsko rekreacioni centri, što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji i uvećava njen poslovni potencijal.

Sadržaj:
Poslovni prostor se sastoji od prizemlja površine 64,04 m2 koji sadrži tri poslovne prostorije i toalet, i suterenskog dijela površine 62,01 m2 koji također sadrži tri poslovne prostorije, ostavu i toalet, čineći ukupnu površinu od 126,05 m2.

Ravno od ulaznih vrata se pristupa poslovnoj prostoriji 1, iz koje se pravo putem degažmana pristupa poslovnoj prostoriji 2 i 3, a desno toaletu 1 i stepeništu koje vodi u suteren. U suterenu se pravo od stepeništa pristupa poslovnoj prostoriji 4, iz koje se desno pristupa kuhinji i toaletu 2, a pravo putem degažmana poslovnoj prostoriji 5 i 6, kao i ostavi. Poslovna prostorija 5 također sadrži zaseban privatni ulaz iz haustora zgrade.

Standard:
Plinsko etažno grijanje sa Vaillant bojlerom. Aluminijska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Kvalitetni laminat u svim poslovnim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji i oba toaleta. Telefon. Internet. Kablovska TV. Klima. Alarm. Video nadzor.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Ostava

Lokacija na mapi