Poslovni prostor 49m2, Dobrinja C5

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Hakije Turajlića
 Sarajevo, 71 000
Cijena
45,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
49 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 49m2 u prizemlju stambene zgrade u naselju Kvadrant Dobrinja C5.

Poslovni prostor čine dvije prostorije, veće površine cca 40m2, manje koja služi kao predulaz, te dva međusobno spojena toaleta.

Svojevremeno je namjena bila ugostiteljskog karaktera (bilijar klub).

Nekretnina je u izvornom stanju pa se budućim vlasnicima nudi mogućnost adaptacije po vlastitom izboru.

Do prostora vodi pristupni put sa glavne saobraćajnice, koji je ujedno i ulaz u naselje Kvadrant C5.

Potencijalna namjena poslovnog prostora bi mogla biti uslužnog, kancelarijskog ili skladišnog kararktera u skladu sa željama i potrebama budućih vlasnika.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Hakije Turajlića, naselje Dobrinja C5.

Zgrada u kojoj je smještena nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja i okružena je zelenilom. U neposrednoj blizini nalaze se brojni sadržaji kao što su tržni centar “Konzum”, obrazovne ustanove, obdaništa, tržnica i ostali urbani sadržaji potrebni za kvalitetan život. Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajelište udaljeno samo 50 metara od zgrade. Redovna trolejbuska linija Dobrinja – Trg Austrije saobraća svakih 10 minuta.

Sadržaj:
Ravno od ulaza je manja prostorija dok se većoj prostorija pristupa na desno. Toaleti su lijevo od ulaza u veću prostoriju.

Standard:
Vanjska stolarija Pvc i metalni okvir. Unutrašnja stolarija drvena. Keramičke pločice u svim prostorijama.

Priključci za vodu i električnu energiju. Stropna rasvjeta. Ventilacija.

Finansiranje
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljinije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Parking

Lokacija na mapi