Poslovni prostor, Alipašino Polje A Faza

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Trg Solidarnosti
 Sarajevo, 71 000
Cijena
36,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
25 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 25,83 m2 na visokom prizemlju spratu stambene zgrade u naselju Alipašino Polje.

Istaknute karakteristike poslovnog prostora su direktan pristup sa glavnog šetališta, visoki frontalni portali i visina stropa od 3,20 m.

Bitno je naglasiti da je lokacija frekventna zbog blizine Konzum supermarketa i centralne poslovne zone u sklopu naselja što pogoduje višestrukoj namjeni prostora.

Poslovni prostor ima odličnu dispoziciju sa dvije povezane prostorije i mokrim čvorom.

U blizini zgrade je zajednički parking prostor, dok je pristup omogućen i pješačkom stazom sa južne strane zgrade.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Trg Solidarnosti, naselje Alipašino polje A faza. Stambena zgrada u kojoj se nalazi prostor je okružena parkovima i uređenim zelenim površina, a lokacija je izuzetno frekvetna zbog blizine različitih sadržaja i razvijene poslovne zone.

U radijusu od 500 metara nalaze se: TC Konzum, pijaca, Dom zdravlja, RTV Dom, apoteke, banke, studentski dom, stanice javnog gradskog prevoza Opština Novi Grad, Policijska uprava Novi Grad, šetalište, biciklistička staza itd.

Sadržaj:
Nasuprot ulaznom portalu iz veće prostorije je manja prostorija. Toalet je sa lijeve strane iz manje prostorije.

Standard:
Centralno grijanje – Toplane. Vanjski metalni portali. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u prostorijama i toaletu. Kablovska TV i Internet priključak u zgradi.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Pogodnosti

  • Lift
  • Parking
  • Vodovod
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi