Poslovni prostor, Dolac Malta

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Paromlinska
 Sarajevo, 71 000
Cijena
128,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
62 m2
Broj soba:
3
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 62,56 m2 na visokom prizemlju stambeno-poslovnog objekta izgrađenog 2003. godine u ulici Paromlinska, naselje Dolac Malta. Obzirom na svoju dispoziciju i činjenicu da se može podijeliti u dvije neovisne cjeline ovaj poslovni prostor može da bude korišten u brojne namjene kao što su kancelarija, predstavništvo, ordinacija, i sl.

Djelimična adaptacija prostora je urađena 2012. godine kada je postavljen parket, razvedeno plinsko etažno grijanje, adaptacija zidova te sigurnosne rešetke na staklenim portalima. Pored činjenice da se nalazi u zgradi novije gradnje, nekretninu krase veliki stakleni portali koji se prostiru cijelom dužinom prednjeg i zadnjeg zida.

Ispred zgrade postoji dosta parking mjesta za privatna vozila.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi na visokom prizemlju zgrade u ulici Paromlinska, naselje Dolac Malta.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti poslovanja, te se u radijusu od samo 500 metara nalaze: “Super Konzum” Ložionička, šoping centar “Robot”, hypermaket “Bingo”, supermarket “Hoše” kao i brojni drugi supermarketi, banke, Notarski uredi, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, osnovna škola “Malta”, Vilsonovo šetalište, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno 200m od poslovnog prostora. Ispred stambene zgrade u kojoj se nalazi poslovni prostor je veliki parking.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se prostorija 1 iz koje se lijevo pristupa prostoriji 3, a desno iz prostorije 1 nalazi se toalet i prostorija 2 koja također ima zasebni ulaz.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija aluminijska. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletu.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Parking

Lokacija na mapi