Poslovni prostor, Lužani, Ilidža

 Ilidža, 71 210
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Hamze Čelenke
 Ilidža, 71 210
Cijena
40,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
18 m2
Broj soba:
1
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 18,93m2 u prizemlju stambene zgrade od fasadne cigle u naselju Lužani na Ilidži.

Adaptacija poslovnog prostora je izvršena 2013. godine kada je nadograđena galerija površine cca 6 m2 tako da je ukupna stvarna površina poslovnog prostora 25 m2.

Prilikom adaptacije u potpunosti je reovniran toalet, zamijenjene hidro i elektro instalacije, zidovi obloženi termo malterom. postavljena dvostruka ulazna PVC vrata i laminat u prostoriji i na galeriji.

Poslovni prostor se može koristiti za više različitih namjena čemu doprinosi odličan prliaz pogodan i za veća vozila.

Ispred ulaza u poslovni prostor je veći zajednčki parking.

Btno je naglasiti da se poslovni prostor nalazi cca 50 m od početka Velike Aleje, univerzitetskog kampusa i hotelskih zgrada na Ilidži.

Lokacija:
Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Hamze Čelenke, naselje Lužani na Ilidži.

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini Velike Aleje, osnovne škole, policijske stanice Ilidža, univerzitetskog kampusa, više hotela i manjih poslovnih objekata, te pješačkih staza pogodnih za aktivnu rekreaciju.

Sadržaj:
Prostorija je nasuprot ulaznim vratima. Pristup galeriji je omogućen stepeništem sa desne strane od ulaza. Toalet je sa desne strane od ulaza ispod galerije.

Standard:
Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u prostoriji i na galeriji. Keramičke pločice u toaletu i predulazu. Automatski osigurači.

Finansiranje
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Parking
  • Struja
  • Telefonska instalacija
  • Alarm

Lokacija na mapi