Poslovni prostor u blizini Bosmala, Hrasno

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Antuna Branka Šimića
 Sarajevo, 71 000
Cijena
98,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
83 m2
Broj soba:
4
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 83m2 u suterenu stambene zgrade u naselju Hrasno.

Stambena zgrada u kojoj se nalazi poslovni prostor je napravljena 1985. godine i karakteriše je kvalitetna gradnja. Ulaz u poslovni prostor odvojen je zasebnim stepenicama, a zbog svoje lokacije, rasporeda prostorija pogodan je za obavljanje brojnih namjena.

Istaknute prednosti poslovnog prostora su: lokacija unutar centralnog dijela naselja, neposredna blizina gradskog saobraćaja, dobra dispozicija površine, blizina glavne saobraćajnice i poslovnog centra “Bosmal”, te druge karakteristike koje izdvajaju ovu nekretninu.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u suterenu stambene zgrade u ulici Antuna Branka Šimića, naselje Hrasno.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti poslovanja, te se u radijusu od samo 300 metara nalaze: Bosmal City Centar, šoping centar “Robot”, banke, Notarski uredi, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta,nekoliko Osnovnih Škola, Vilsonovo šetalište, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno 300m od poslovnog prostora. Ispred stambene zgrade u kojoj se nalazi poslovni prostor je veliki parking. Neposredna blizina Bosmal City Centra pruža mogućnost najma garažnog prostora.

Sadržaj:
Iz predulaza se pristupa prostoriji broj 1 iz koje se ulazi u prostoriju broj 2 i hodnjik koji vodi do čajne kuhinje i toaleta. Ravno iz prostorije br. se ide u prostoriju broj 3 i prostoriju broj 4.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Ulazna vrata PVC. Rešetke na stolariji. Keramičke pločice u čajnoj kuhinji i toaletu.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Pogodnosti

  • Parking

Lokacija na mapi