Poslovni prostor u prizemlju, Otes, Ilidža

 Ilidža, 71 210
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Barska
 Ilidža, 71 210
Cijena
58,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
30 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 30 m2 u prizemlju stambene zgrade u naselju Otes na Ilidži.

Zgrada u kojoj se nalazi poslovni prostor je napravljena 1992. godine, karakteriše je kvalitetna gradnja i odlična pozicija u sklopu naselja. Istaknute odlike poslovnog prostora su veći aluminijski portali okrenuti prema cesti i dobar raspored prostorija koji nudi funkcionalna rješenja za iskorištenje prostora i višestruke namjene.

Djelimična adaptacija prostora je izvršena 1999. godine kada su zamijenjene el. i hidro instalacije, uveden trofazni priključak el. energije, postavljeni vanjski aluminijski portali i razvedeno plinsko etažno grijanje.
Pored zgrade nalazi se veći parking prostor.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Barska, naselje Otes na Ilidži.
Naselje ima direktan izlaz na brzu cestu i vezu sa magistralom M17, dok je saobraćajnicama odlično povezano sa centrom Ilidže i gradskim opštinama. Redovna autobuska linija saobraća na relaciji Ilidža – Otes i autobusko stajalište se nalazi odmah preko puta ulaza u poslovni prostor.

Sadržaj:
Nasuprot ulaznim vratima je prostorija iz koje se sa lijeve strane pristupa hodniku. Veća salonska prostorija je sa lijeve strane iz hodnika. Ostava i toalet su sa desne strane iz hodnika.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjski aluminijski portali. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u prostorijama. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Namješten
  • Ostava
  • Aktivna telefonska linija
  • Vodovod
  • Struja
  • Plin
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi