Potpuno adaptiran i namješten trosoban stan u nadogradnji iz 2007. godine. Ulica Toromanova, Opština Stari Grad

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Toromanova
 Sarajevo, 71 000
Cijena
162,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
68 m2
Broj soba:
3
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 68m2, na četvrtom spratu u ulici Toromanova, Opština Stari Grad. Stambeni objekat je sagrađen cca. 1960. godine, karakteriše ga visok nivo kvaliteta gradnje, a četvrta etaža, koja je nadograđena u 2007. godini, osigurava prelijep panoramski pogled na kompletan Stari Grad.

Ono što ovu nekretninu izdvaja od drugih je fenomenalna saradnja prostorija, dispozicije i kvadratnih metara, jer stan posjeduje apsolutno sve, u 68m2, što je potrebno za život jedne savremene porodice. U predmetnu nekretninu nije bilo značajnijeg ulaganja od 2007. godine, a za ista nije bi bilo potrebe. Stan se prodaje sa namještajem, tako da novom vlasniku prije useljenja, ostaje samo krečenje!

Vlasnici stana imaju pravo korištenja tavanskog prostora, a isti se nalazi odmah iznad nekretnine.

Lokacija:
Stan se nalazi na četvrtom spratu u ulici Toromanova, Opština Stari Grad. Naselje odiše mirnom atmosferom, bez velike buke, što pruža uslove za ugodan i komforan život. Stari Grad, odnosno Baščaršija, sa svim svojim poslovnim i turističkim sadržajem je udaljena pet minuta o stambenog objekta. Ispred zgrade se nalazi niz parking mjesta.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa u dnevni boravak, ravno u kupatilo, na prvo desno u spavaću sobu 2, drugo desno u toalet i treće desno u spavaću sobu 1. Kuhinji sa ostavom se pristupa iz dnevnog boravka.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Drvena vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i u ostavi. Blindo vrata. Interfon. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Ostava

Lokacija na mapi