Potpuno namješten dvoetažni apartman sa terasom i lijepim pogledom na stazu, Bjelašnica

Lokacija nije dostupna.
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Babin Do
Lokacija nije dostupna.
Cijena
180,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
60 m2
Broj soba:
2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvoetažni, dvosoban apartman, površine 59,83 m2, u stambenom objektu izgrađenom 2005. godine, na sunčanoj strani Babinog Dola na Bjelašnici. Apartman karakterišu prostrane sobe, lijepo uređen i ugodan interijer, kao i široka terasa, površine cca. 10,71 m2, sa lijepim pogledom na Babin Do i skijašku stazu.

Bitno je napomenuti da u cijenu apartmana ulazi kompletan namještaj sa svim tehničkim uređajima.

Adaptacija apartmana je urađena 2015. kada su postavljeni novi drveni kapci na portalu u dnevnom boravku, zamijenjena ograda na terasi i ugrađena dodatna ulazna vrata od punog drveta. Za većim adaptacijama unutar nekretnine nije bilo potrebe jer je redovno održavana, i vrlo lijepo očuvana. Kvalietni parketni podovi, unutrašnja drvenarija, pogled na skijašku stazu i kamin u dnevnom boravku čine idealan zimski ugođaj za sve ljubitelje planiskog ambijenta, a široka terasa i svjež zrak prirodne okoline pružaju opuštajuće momente tokom vrućih ljetnih dana.

Ispred objekta se nalazi zajednički parking, koji isključivo koriste vlasnici apartmana ovog stambenog kompleksa.

Lokacija:
Apartman se nalazi u posebnom dijelu stambenog kompleksa, u blizini ski staze na sunčanoj strani Babinog Dola, Bjelašnica.
Planinski ambijent, koja se nalazi samo 25km od centra Sarajeva, karakterišu čist zrak, prelijepo prirodno okruženje, kao i brojni sportsko rekreativni i hotelski kompleksi, koji pružaju potpuni ugođaj ove prominentne planine, a istovremeno priliku za rekreaciju i sportske aktivnosti, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. 

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se lijevo pristupa kupatilu, a pravo trpezariji i dnevnom boravku iz kojeg je omogućen izlaz na terasu. Iz predsoblja se također pristupa spavaćoj sobi na prvom spratu.

Standard:
Plinsko etažno grijanje (Vaillant bojler). Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija, kao i drveni kapci sa metalnim okovima. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i na terasi. Telefon. Internet. Kablovska TV. Sigurnosna vrata. Kamin. Terasa.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Ostava
  • Terasa

Lokacija na mapi