Prodajem zemljište sa izlazom na Unu u Bihaću Ripač

 Bihać, 77 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Ripac
 Bihać, 77 000
Cijena
100,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
1242 m2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

Prodajem zemljište sa izlazom na rijeku Unu koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Ripač. Zemljište se nalazi na prelijepoj i mirnoj lokaciji u prirodnom ambijentu u novoizgrađenom vikend naselju sa jako lijepo uređenom plažom i izlazom na rijeku Unu.
Ukupna površina zemljišta koje je predmet prodaje iznosi 1.242 m2 a samo zemljište je pravilnog oblika a teren je ravan. Zemljište ima izlaz na rijeku Unu u širini od cca 24 metra obale koja je izuzetno lijepo uređena. Cjelokupna obala je podzidana kamenom sa kaskadno uređenim cvjetnjakom i ostalom hortikulturom. Na obali se takođe nalazi i veći natkriveni šedrvan kao i pecara koja je zidana kamenom.
Cjelokupna parcela je ograđena sa svih strana sa većom ulaznom kapijom na licu i zasađena sa raznim voćem. Pored toga cjelokupna parcela je tamponirana (nasipana) a odmah uz parcelu se nalaze priključci struje i vode s tim što je na parceli već urađena septička jama i izbetoniran šaht za vodu. Na parceli se nalazi i pomoćni objekat tipa ostave i vanjskog wc-a.
Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski tako da nema nikakvih smetnji za prenos vlasništva. Cijena zemljišta iznosi 100.000 KM!

Pogodnosti

Lokacija na mapi