PROSTOR prodaje: Poslovni prostor uz “Proming” pumpu, Ilidža

 Ilidža, 71 210
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Blažujski drum
 Ilidža, 71 210
Cijena
850,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
695 m2
Broj soba:
1
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se poslovni prostor površine 695m2 koji se nalazi u ulici Blažujski drum, naselje Ilidža.

Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini Proming benzinske pumpe koja je locirana uz veoma frekventnu magistralnu cestu M17. Primarna namjena poslovnog prostora je skladište, postoji mogućnost prilagodbe za druge namjene.

Do poslovnog prostora vode dvije pristupne ceste te posjeduje poseban ulaz za višetonska teretna vozila.

Dimenzije prostora su: dužina 28m, širina 24,85m a visina 5 metara.

Obzirom na gore navedene karakteristike i lokaciju a vodeći računa da se nalazi u frekventnoj poslovno – industrijskoj zoni, možemo reći da je pogodan za više namjena.

Lokacija:
Privredno -poslovni prostor se nalazi u ulici Blažujski drum, naselje Ilidža.

Atraktivnost lokacije ogleda se kroz razvijenu cestovnu komunikaciju koja odlično povezuje naselje sa centralnim dijelom Ilidže, gradskim opštinama i magistralnim putem M17.

U blizini zgrade nalaze se tržni centar OBI, benzinska pumpa Promng, Sefo d.o.o te više manjih i većih trgovinskih i uslužnih objekata, dok je naselje Lužani sa druge strane ceste.

Sadržaj:
Ravno od ulaza se pristupa hali dimenzija dužine 28mx24.85m širine.Visina objekta je 5m.

Standard:
Zidani objekat sa kosim krovom. Vanjska stolarija željezni profili. Betonski pod.

Finansiranje
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljinije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Parking

Lokacija na mapi