Prostran četverosoban stan sa dvije lođe na mirnoj lokaciji, Vogošća

 Vogošća, 71 320
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Braće Kršo
 Vogošća, 71 320
Cijena
96,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
77 m2
Broj soba:
4
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran četverosoban stan površine 77m2, na prvom spratu kvalitetne stambene zgrade od fasadne cigle, izgrađene cca. 1987. godine u ulici Braće Kršo u Vogošći. Bitno je napomenuti da u kvadraturu stana ne ulaze lođe koje zajedno imaju površinu od cca. 8,35m2.

Nekretninu karakteriše mirna i sunčana lokacija, prostrane sobe, dvostrana orijentacija i dvije lođe, koje u kombinaciji sa širokim prozorima pružaju dosta prirodnog svjetla tokom većeg dijela dana, čineći lijep ambijent i doprinoseći stambenom komforu.

Nekretnina je redovno održavana, ali nije bilo većih ulaganja u adaptaciju stana, što ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da interijer prilagode ličnim željama i ukusu. Također je olakšana opcija uvođenja plinskog etažnog grijanja, jer su plinske instalacije postavljene do ulaznih vrata, a u stanu su ugrađene radijatorske jedinice u svakoj prostoriji.

Ispred zgrade se nalazi prostrani zajednički parking, a parkiranje privatnih vozila je također omogućeno dužinom čitave ulice.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u mirnom i sunčanom dijelu Vogošće, u ulici Braće Kršo. Zgrada je odaljena tek nekoliko minuta hoda od centra Vogošće, a također ima i vrlo dobru saobraćajnu komunikaciju sa ostatkom naselja. Osim toga lokaciju karakterišu miran i sunčan ambijent, blizina škole, dječijih igrališta, supermarketa kao i brojnih ugostiteljskih i poslovnih objekata koji čine sve uslove za ugodan i miran život u urbanoj sredini.

Sadržaj:
Pravo od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se desno pristupa dnevnom boravku, pravo kuhinji, a lijevo toaletu i degažmanu. Iz dnevnog boravka je na lijevo omogućen pristup trpezariji, kuhinji i većoj lođi. Iz kuhinje je omogućen pristup manjoj lođi. Iz degažmana se lijevo pristupa ostavi i kupatilu, desno spavaćoj sobi 1 i spavaćoj sobi 2, a pravo spavaćoj sobi 3.

Standard:
Grijanje na električne peći. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama. Vinas pločice u kuhinji, predsoblju i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, i na obe lođe. Beton u ostavi. Telefon. Internet. Kablovska TV. Interfon. Blindirana vrata. Dvije lođe.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Podrum
  • Kablovska
  • Blindirana vrata
  • Ostava
  • Aktivna telefonska linija
  • Interfon
  • Kanalizacija
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi