Prostran dvoetažni četverosoban stan dvostrane orijentacije sa tri balkona i lijepim pogledom na grad, Koševsko brdo

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Antuna Hangija
 Sarajevo, 71 000
Cijena
173,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
96 m2
Broj soba:
4
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran dvoetažni četverosoban stan površine 96m2 na prvom spratu stambene zgrade izgrađene cca. 1983. godine u ulici Antuna Hangija, Koševsko brdo.

Stan se sastoji od prizemnog dijela površine cca. 52,32 m2, koji sadrži dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, kupatilo i ostavu, kao i dva balkona koji ne ulaze u površinu stana a koji imaju ukupnu površinu od cca. 14,30 m2.
Gornja etaža stana ima površinu od cca. 43,68 m2, a sadrži tri spavaće sobe, kupatilo i degažman, kao i balkon koji ne ulazi u kvadraturu stana a koji ima površinu od cca. 4,16 m2.

Stan također karakteriše dvostrana orijentacija koja pruža dosta prirodnog svijetla tokom većeg dijela dana, kao i mirna lokacija i lijep pogled na grad.

Osim ugradnje blindiranih vrata 2011. godine nije bilo većih ulaganja u nekretninu, što budućim vlasnicima ostavlja razne mogućnosti prilagođavanja interijera prema vlastitim željama i ukusu.

Vlasnik je također ponudio opciju kupovine garaže koja se nalazi ispred zgrade, a koja je trenutno nije uknjižena. Garaža nije uračunata u oglašenu cijenu stana.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade pozicionirane u mirnom i sunčanom dijelu Koševskog brda, u ulici  Antuna Hangija. Na nekoliko minuta hoda udaljeno je dječije obdanište i osnovna škola, a srednja škola i veliki broj visokoobrazovnih institucija nalaze se na udaljenosti od deset minuta. Robot Ciglane, pijaca Ciglane, Konzum, AMKO market, pošta i apoteka, kao i dostupnost različitih ugostiteljskih i poslovnih objekta uveliko olakšavaju svakodnevni život budućim vlasnicima. U blizini se također nalazi autobusko i taxi stajalište, tako da nekretninu karakteriše odlična saobraćajna povezanost sa drugim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se pravo pristupa prostranom dnevnom boravku koji na lijevoj strani omogućava pristup balkonu 2, lijevo se pristupa kuhinji, ostavi i trpezariji koja omogućava izlaz na balkon 1, a desno se pristupa kupatilu 1 i stepeništu koje vodi prema gornjoj etaži. Sa stepeništa na gornjoj etaži se pravo pristupa degažmanu iz kojeg je desno omogućen pristup kupatilu 2, lijevo spavaćoj sobi 2 i spavaćoj 3, a ravno spavaćoj sobi 1 koja pravo omogućava pristup balkonu 3.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Drvena vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u dnevnom boravku, degažmanu i sve tri spavaće sobe. Keramičke pločice u kuhinji, trpezariji, predsoblju, ostavi, oba kupatila, i na sva tri balkona. Telefon. Internet. Kablovska TV. Interfon. Blindirana vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Balkon
  • Podrum
  • Blindirana vrata
  • Ostava
  • Aktivna telefonska linija
  • Interfon
  • Kanalizacija
  • Plin
  • Telefonska instalacija

Lokacija na mapi