Rezidencija na izvanrednoj lokaciji, preko puta Narodnog pozorišta

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Hamdije Kreševljakovića
 Sarajevo, 71 000
Cijena
Cijena na upit
Status:
Izdavanje
Površina:
470 m2
Broj soba:
0
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

Izdaje se rezidencija u završnoj fazi izgradnje sa pratećim objektima u samom centru Sarajeva. Reprezentativan izgled, veličina, kao i sama lokacija čine je idealnom za predstavništva i ambasade. Iznos zakupnine će biti određen u dogovoru sa zakupcem, zavisno od konačnog rasporeda prostorija, kao i nivoa opremljenosti.

Lokacija:
Posjed se proteže od ulice Hamdije Kreševljakovića s jedne strane, sve do same obale rijeke Miljacke s pogledom na Narodno pozorište sa druge strane. Planirani produžetak šetališta, koji treba da prođe ivicom posjeda uz obalu rijeke, otvara mogućnost za korištenje rezidencije i u svrhu neke ozbiljnije uslužne djelatnosti.

Sadržaj:
Glavni objekat se sastoji od podrumske prostorije povrsine ca. 135m2 i prizemlja, 1. sprata i 2. sprata ukupne površine ca. 470 m2. Popratni objekti veličine 42m2 i 55m2, koji izlaze na ulicu Hamdije Kreševljakovića, su trenutno u upotrebi kao poslovni prostori, ali je moguća promjena njihove namjene zavisno od zahtjeva zakupca. Skice glavnog objekta, kao i kompletna vlasnička dokumentacija su dostupni na uvid po zahtjevu.

Standard:
Objekat je vrlo solidne gradnje sa završenim krovom, fasadom i ugrađenom vanjskom stolarijom. Razvođenje instalacija i konačna podjela prostora unutar objekta će biti obavljena u skladu sa specifikacijama zakupca.

Ostalo:
Mogućnost parkinga većeg broja vozila na posjedu, kao i korištenje popratnih objakata u svrhu garaže.

Pogodnosti

Lokacija na mapi