Rijetka prilika! Dvoetažni komforan apartman u luksuznom Aparthotelu “Vučko”, Jahorina

 Istočno Sarajevo, 71 420
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Olimpijska
 Istočno Sarajevo, 71 420
Cijena
Cijena na upit
Status:
Prodaja
Površina:
73 m2
Broj soba:
4
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom oglašavamo prodaju modernog dvoetažnog apartmana površine 72,71m2 na trećem spratu luksuznog Aparthotela “Vučko” na olimpijskoj ljepotici Jahorini. Hotel “Vučko”, koji je dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV zimskih olimpijskih igara održanih u Sarajevu, nudi vrhunski smještaj i uslugu, a pruža se rijetka prilika da postanete vlasnik jednog od apartmana u sklopu objekta. Na udaljenosti od 28km od centra Sarajeva ćete uživati u planinskom ambijentu i svježem zraku na 1560m nadmorske visine.

Centralni dio hotela, odnosno Lamela A, u kojem je apartman smješten je završen 2008. godine. Povoljna pozicija apartmana nudi budućim vlasnicima nesmetan pogled na šumski krajolik, na vanjsku baštu restorana i na sportske terene u sklopu kompleksa hotela. Prilikom gradnje objekta su korišteni najkvalitetniji materijali, a u predmetnoj nekretnini je dodatno povećan standard ugradnjom hidromasažne kade na prvoj etaži, ugrađene su i Velux unutrašnje roletne, te postavljen Jotul kamin. Apartman je opremljen modernim namještajem i svim potrebnim električnim uređajima u dnevnom boravku, kuhinji i kupatilu.

Bitno je napomenuti da je kompletan namještaj uključen u cijenu apartmana. Također, kupci apartmana postaju vlasnici skijašnice površine 2m2 za odlaganje ski opreme.

Dodatne pogodnosti za vlasnike apartmana:
- besplatan parking na zajedničkom parkingu ispred hotela
- dodatni popusti za garažna mjesta
- 15 % popusta na Wellness i Spa, kozmetičke tretmane i masaže
- 15 % popusta u restoranu, vinoteci, te iznamljivanje SKI opreme
- 2 x mjesečno pospremanje apartmana

Apartman posjeduje veliki potencijal kratkoročnog najma naročito za vrijeme trajanja skijaške sezone. Zasigurno predstavlja i izvrsnu investicijsku priliku, te omogućava komforan boravak za 6-8 osoba.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na trećem spratu centralnog dijela luksuznog Aparthotela “Vučko”, na udaljenosti 50m od glavne skijaške staze Poljice i ski lifta. Pozicija apartmana omogućava nesmetan pogled na šumski krajolik iz dnevnog boravka. Olimpijska planina Jahorina je udaljena 28km od centra Sarajeva. 

Sadržaj:
Prva etaža:
Dnevni boravak (sa kaminom) u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, velika spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo sa hidromasažnom kadom i predsoblje. Iz predsoblja je omogućen pristup ostavi stepenicama koje se spuštaju iz stropa, zbog fukcionalnosti i maksimalnog iskorištenja prostora. Površina ostave 3,5m2 nije uključena u ukupnu površinu apartmana.

Druga etaža sadrži:
Spavaću sobu 2 sa ugradbenim plakarom iz koje se pristupa manjoj spavaćoj sobi 3 sa zasebnim kupatilom, što predstavlja rijetkost u stambenim jedinica ovog tipa.

Standard:
Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice hotela, te za dodatni planinski ugođaj Jotul kamin u dnevnom boravku. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija, te Velux unutrašnje roletne. Hrastov parket u svim prostorijama. U kupatilu 1 su ugrađene keramičke pločice španskog proizvođača, te za dodatnu ugodnost jacuzzi kada sa hidromasažnim mlaznicama. Apartman je opremljen Kalea namještaj, te dva LCD televizora i zajedno sa svim električnim uređajima u kuhinji uključen u prodajnu cijenu.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Ostava

Lokacija na mapi