Trosoban stan, novogradnja, Otoka

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Džemala Bijedića
 Sarajevo, 71 000
Cijena
96,250.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
55 m2
Broj soba:
3
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se izrazito funkcionalan trosoban stan površine 55m2 , u novogradnji u novom naselju Miljacka u najnovijoj "lameli C", na spratovima od 1-14. Površina stana je izuzetno dobro iskorištena tako da se stan sastoji od: predsoblja, kupatila, spavaće sobe, dječje sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, i balkona.

Projekat “Miljacka” je najvjerovatnije prvi takve vrste u posljednjih par desetljeća u Sarajevu, gdje je namjera investitora bila da uz povoljne i praktične stanove ponudi prostrane zelene površine i pješačke zone koje će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih sarajevskih naselja.

U cilju da se potencijalnim kupcima olakša rješavanje stambenog pitanja, stanovi su projektovani da zadovolje potrebe modernog stila života te je posebna pažnja posvećena u nastojanju da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način, takođe je obezbijeđena izuzetno povoljna cijena stanova.

Korištenje kvalitetnih materijala i opreme od čega se može izdvojiti 6-komorna PVC vanjska stolarija sa 3 stakla, prvoklasni parket hrast, enterijerska furnirana duplošperovana vrata, kvalitetna protuprovalna vrata, te brojne druge pogodnosti garantuju budućim stanarima dugoročno ugodan boravak bez dodatnih troškova.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.
Lamela "C" koja se gradi uz lamelu "D" će imati 14 spratova i budućim kupcima nudi na prodaju ukupno 140 stanova. Na svakoj etaži će biti po 10 stanova različitih kvadratura.

Vrlo važno je naglasiti da je u ranoj fazi gradnje "lamele C" moguće spajanje stanova u veći ili preinake u samom rasporedu soba.

Lamela C je trenutno u izgradnji, te je useljenje je predviđeno za mart 2018. Rezervisano 90% stanova!

Cijena stana “C-10” iznosi 96.250 KM uključujući PDV.

Iskoristite jedinstvenu priliku i obezbjedite sebi 10% popusta na navedenu cijenu, koristeći ograničenu ponudu koja je u toku!!!
Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Tomas Filk 062-994-206.

Budućim stanarima se nudi mogućnost kupovine parking mjesta po povoljnim cijenama.

Priložene slike u oglasu su slike lamele "A1",“B1” i “E” koje su već izgrađene te finalna izvedba stanova u Lameli C može odstupati od istih.

Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 300-400m ili 5 min hoda, dok se najbliže autobusko stajalište nalazi u neposrednoj blizini stambene zgrade.
Udaljenost od 10 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:
• centar Otoka (tržni centar, pijaca i dom zdravlja)
• Olimpijski bazen
• centar Čengić Vila (okretaljka, igralište, Osnovna škola) tramvajska stanica Čengić Vila i Otoka
• centar Buća Potok (tržni centar, pijaca, Srednja škola, ambulanta, apoteke)

Sadržaj:
Ulaskom u stan na lijevoj strani se odmah nalazi kupatilo, pravo je ulaz u spavaću sobu, a na desno se ulazi u dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon.

Standard:
Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija od šestokomornih PVC profila + troslojno termoizolacijsko staklo. Zidovi u hodniku prema stanovima su termički zaštićeni. Podovi u stubištu su obloženi keramikom. U svakom hodniku je vatrodojava, hidrant, kao i aparati za gašenje požara. Sve instalacije imaju svoje kanale i prodore koji su protivpožarno zatvoreni. Objekat sadrži dva lifta.
Standard stambenih jedinica: Grijanje putem kotlovnice koja će opsluživati isključivo naselje “Miljacka”. Hrastov parket (I klasa) u sobama, keramičke pločice u predsoblju, kupatilu i balkonu. Sanitarije i keramika nježnih i ugodnih linija visoke kvalitete, ugrađeni tuš ili kada, umivaonik, WC školjka. Sigurnosna vrata. Svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju vode i struje.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

  • Balkon
  • Lift
  • Parking
  • Kablovska
  • Garaža
  • Blindirana vrata
  • Interfon
  • Kanalizacija

Lokacija na mapi