Zemljišna parcela (1.187m2) sa svim potrebnim priključcima i prelijepim pogledom na grad, naselje Mahmutovac

 Sarajevo, 71 000
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Paje Malta
 Sarajevo, 71 000
Cijena
15,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
1187 m2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se zemljišna parcela površine 1.187 m2 sa uknjižena dva stambena objekta. Obzirom da se radilo o objektima velike starosti, isti su srušeni kako bi se budućim vlasnicima omogućila izgradnja novih. Veoma je bitno napomenuti da postojeća parcela ima vodovodni, kanalizacioni i elektroenergetski priključak. 

Zahvaljujući većoj nadmorskoj visini, sa parcele se pruža prelijep pogled na grad, a zrak je čist i za vrijeme maglovitih dana u Sarajevu.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u ulici Paje Malta, naselje Mahmutovac. Udaljena je cca. 600-700 metara od stare željezničke stanice na Bistriku koja se nalazi na Tranzitu.

Sadržaj:
Vodovodni i kanalizacioni priključak. Elektroenergetski priključak.

Finansiranje
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpoljinije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog on naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije, putem direktne pogodbe, licitacije ili na neki drugi način.

Pogodnosti

  • Vodovod
  • Struja
  • Kanalizacija

Lokacija na mapi