Zemljišna parcela površine 3.409m2 sa svim komunalnim priključcima u neposrednoj blizini auto-puta, Krivoglavci

 Vogošća, 71 320
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija
Krivoglavci
 Vogošća, 71 320
Cijena
240,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
3409 m2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se zemljišna parcela površine 3.409m2 u naselju Krivoglavci, Opština Vogošća.

Parcela je u obliku pravugaonika sa blagim nagibom, a nalazi se uz asfaltirani pristupni put. Kvalitetan prilaz, dosta zelenila i mirno okruženje, samo su neke od prednosti koje karakterišu ovu nekretninu. Važno je napomenuti da se na parceli nalaze temelji za dvije kuće, kao i svi komunalni priključci.

Izvrsna saobraćajna povezanost sa kružnim tokom na petlji Krivoglavci sa koje je omogućen pristup auto-putu prema Zenici i Mostaru, sarajevskoj zaobilaznici i Vogošći, što u konačnici doprinosi pristupačnosti i atraktivnosti nekretnine.

Svi koji žele živjeti ili investirati u neposrednoj blizini glavnog grada, a da ipak osjete čari prirode i uživaju u lijepom pogledu i čistom zraku, zasigurno će izdvojiti slobodnog vremena kako bi pogledali ovu nekretninu.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u naselju Krivoglavci, na udaljenosti od 750m od kružnog toka u istoimenom naselju.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

Lokacija na mapi