Zemljišna parcela površine 943m2 pozicionirana u mirnom i sunčanom dijelu naselja Osjek, Ilidža

 Ilidža, 71 210
Sačuvaj nekretninuPričekajte

Brzi pregled

Lokacija

 Ilidža, 71 210
Cijena
45,000.00 KM
Status:
Prodaja
Površina:
943 m2
Dijeli:
Sviđa ti se?

Detaljan opis


PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se zemljišna parcela površine 943m2 u naselju Osijek, Opština Ilidža, u neposrednoj blizini Adrenalin parka.
Parcela ima blagi nagib, kvadratnog je oblika i smještena je uz pristupni put koji je asfaltiran. Kvalitetan prilaz, dosta zelenila, mirno okruženje, samo su neke od prednosti koje karaterišu ovu nekretninu. Važno je napomenuti da se svi komunalni priključci nalaze u blizini parcele. Na parceli se nalazi nekoliko crnogoričnog drveća koje predstavlja dodatnu vrijednost s obzirom da prave hlad i uljepšavaju cjelokuno okruženje. Također, na parceli je jednim dijelom poniklo nisko rastinje koje se uz minimalna ulaganja može iskrčiti.

Svi koji žele živjeti ili investirati u neposrednoj blizini glavnog grada, a da ipak osjete čari prirode i uživaju u lijepom pogledu i čistom zraku, zasigurno će izdvojiti slobodnog vremena kako bi pogledali ovu nekretninu.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u naselju Osjek, na udaljenosti od 5,5 km od Ilidže. Pristup naselju, samim tim i nekretnini je omogućen iz pravca Ilidže i iz pravca Stupa. Nedaleko od parcele se nalazi rekreativni Adrenalin park. Udaljenost od stajališta gradskog prevoza je 300m.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Pogodnosti

Lokacija na mapi