4 slika u galeriji

Vikend objekat Kneževo kod ski lifta

Kneževo, Kneževo

10.000 KM

286 KM/ m²
 • Kneževo

 • Prodaja

 • Kneževo

 • prije 2 godine

 • Pregleda: 0

 • Bosna i Hercegovina

 • ID: 243

 • Kvadratura

  35

 • Broj soba

  2

Detaljni opis

Stanpromet.ba agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja Vikend objekat površine 35m2 u Naselju Kneževo, Ski Centar Kneževo.

Vikend objekat gabarita 4x5 na 2 etaže, prizemlje i potkrovlje,
Svi priključci u blizini, O naselju u kojem se nalazi premdetna nekretnina više informacija na tekstu ispod.
U samu vikendicu potrebna neophodna ulaganja to jest renoviranje.

Stanpromet.ba - agencija za nekretnine
Agent Želimir
065434500

SKI CENTAR Kneževo se nalazi na nadmorskoj visini od 1,250m i udaljen je 4 km od centra grada Kneževa na lokaciji "Srebrnik". Otvoren je početkom 2006. i sastoji se od crvene 800m, plave 950m i dječije staze 300m. Staze opslužuje ski lift (tanjir) kapaciteta 1600 skijaša/sat kao i dječiji lift. Ski staze su formirane na travnatom terenu.

Na šumovitoj visoravni na sjeverozapadnim obroncima planine Vlašić nalazi se opština Kneževo. O bogatoj istoriji ovoga kraja svjedoči i veći broj drvenih crkava (najpoznatije Sv. Nikole i Sv. Ilije) uvrštenih na listu kulturne baštine.

Kneževo posjeduje izvanredne uslove za razvoj zdravstveno-rekreativnog, planinskog, lovnog, ribolovnog i izletničkog turizma. Najatraktivniji segment turističke ponude su šumska prostranstva, planinski tokovi i čist vazduh koji omogućuju nesmetan odmor i relaksaciju.Dodatnu draž predstavljaju planinske rijeke idealne za ribolovce. Ugar, Ilomska i Duboka atraktivne su i za kupanje i ribolov, a ljubitelji lovnog turizma svoju omiljenu aktivnost mogu ispoljiti u lovištu namijenjenom za izlov visoke i niske divljači.

Opština Kneževo se nalazi 50 km jugistočno od Banja Luke s kojom je povezana magistralnim putem m56. Prostire se na površini od 25000 km2, na kojoj je nastanjeno 17350 stanovnika. Nalazi se na nadmorskoj visini od 864 m

U centru pažnje zimi je ski centar Kneževo gdje svoje mjesto za uživanje mogu pronaći svi ljubitelji zimskih sportova. Ski centar Kneževo nudi mogućnost skijanja na dvije staze dužine između 600-1000 m.

Ski centar Kneževo se nalazi na sjeverozapadnim obroncima planine Vlašić u Opštini Kneževo, sa desne strane rijeke Ugar u jugoistočnom dijelu Banjalučke gegije, gdje u toku zimskog perioda svoje mjesto za uživanje mogu pronaći svi ljubitelji zimskih sportova.ID CODE: 500813

Želimir Krčić
Voditelj ureda
Mob: 065434500
E-mail: [email protected]
www.stanpromet.ba